Általános Szerződési Feltételek

1. Bevezetés

Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) szabályozzák a Berzsán Eszti Rajziskola (továbbiakban: Szolgáltató) által nyújtott online rajzoktatási szolgáltatások igénybevételének feltételeit. A szolgáltatások megrendelésével és igénybevételével a Felhasználó elfogadja a jelen ÁSZF-ben foglalt feltételeket. 

2. Cégünk Adatai: 

Cég neve: 

Berzsán Róbert E.V.

Székhelye: 1075 Budapest Síp utca 6.

Postacíme: 1075 Budapest Síp utca 6.

Adószáma: 67512436-1-42

Telefonszám: 0670/426-95-80

Cég bankszámlaszáma: 10404247-94344750-01490000

Cégünk adatai:

Cég neve:  Berzsán Eszter E.V.

Székhelye: 1075 Budapest Síp utca 6.

Postacíme: 1075 Budapest Síp utca 6.

Telefonszám: 0670/426-95-80

Adószáma: 68012740-1-42 

Cég bankszámlaszáma: 10404247-94344750-01490000  

Képviselő neve: Berzsán Róbert, Berzsán Eszti

Berzsán Eszti Honlap címe:

eszitiberzsan.hu E-mail cím: 

hello@esztiberzsan.hu

Tárhelyszolgáltató adatai: 

3 IN 1 HOSTING Bt. 

www.3in1.hu 

3. Szolgáltatás leírása: 

A Szolgáltató online rajzoktatási szolgáltatásokat nyújt, amelyeket a Felhasználók interneten keresztül érhetnek el. A szolgáltatások különböző csomagokban és előfizetési lehetőségekkel vehetők igénybe (éves előfizetés, havi előfizetés) 

Vállalkozás: 

gazdasági tevékenysége, illetve szakmája körében eljáró személy ÁSZF hatálya és elfogadása: 

A vonatkozó jogszabályok mellett a megkötésre kerülő szerződés tartalmát Általános szerződési feltételeink is szabályozzák. Ennek keretein belül összefoglaljuk az Önt és minket megillető jogokat, kötelezettségeket, a szerződéskötés feltételeit, a fizetési és felelősséggel kapcsolatos szabályokat, továbbá az elállási jog gyakorlásának feltételeit.Ön jelentkezési űrlap kitöltésével, leadásával elfogadja Cégünk Általános szerződési feltételeit, mely a megkötésre kerülő szerződéshez tartozik. 

A szerződés nyelve magyar.

A szerződés a megrendelés leadásával jön létre, Általános szerződési feltételeink elfogadásával. 

Árak: Az árak forintban értendők. Cégünk alanyi adómentes, ennek megfelelően az áraknak ÁFA tartalma nincs, áraink bruttó árak. Fenntartjuk az árváltoztatás jogát.

4. Regisztrációs során megadandó személyes adatok 

Tanfolyam, és egyéb rendezvényekre való jelentkezéskor az alábbi adatokat kérhetjük öntől: 

Név: (kötelezően megadandó) 

Emailcím: (kötelezően megadandó) 

Telefonszám: (kötelezően megadandó)

Számlázási cím: (kötelezően megadandó)

Az online oktatási rendszerbe történő regisztrációkor az alábbi adatokat kérhetjük öntől:

Név: (kötelezően megadandó)

Emailcím: (kötelezően megadandó)

5. Szolgáltatás leírása: 

A Szolgáltató online rajzoktatási szolgáltatásokat nyújt, amelyeket a Felhasználók interneten keresztül (honlap) érhetnek el. A szolgáltatások éves előfizetéssel vehető igénybe.

6. Felhasználói fiók létrehozása: 

A szolgáltatások igénybevételéhez a Felhasználónak regisztrálnia kell a weboldalon. A regisztráció során a Felhasználó köteles valós adatokat megadni. A felhasználói fiókhoz tartozó jelszó titkosságának megőrzése a Felhasználó felelőssége.

7. Előfizetési díjak és fizetési feltételek:

Az egyes szolgáltatási csomagok árai és az előfizetési díjak a weboldalon kerülnek feltüntetésre. A Szolgáltató fenntartja a jogot az árak és díjak módosítására, amelyről a Felhasználókat előzetesen értesíti. A fizetés online módon, bankkártyával vagy más elektronikus fizetési móddal utalással történik. 

8. Lemondási és visszatérítési feltételek:

A Felhasználó az előfizetést lemondhatja mielőtt a honlapon regisztrál és hozzá jutna az összes leckéhez. Miután regisztrált a honlapon díjak visszatérítésére nincs lehetőség, mivel az összes leckéhez hozzáfért. Lemondásra kizárólag az előregisztrációs időszakban a honlapon való regisztráció előtt van lehetőség, mielőtt a leckékhez hozzáfér.

9. Szellemi tulajdon:

A weboldalon található összes tartalom, beleértve a tananyagokat, videókat, képeket és szövegeket, munkafüzetet a Szolgáltató szellemi tulajdonát képezik, és szerzői jogi védelem alatt állnak. A Felhasználók a tananyagokat kizárólag saját, személyes használatra vehetik igénybe, azok kereskedelmi célú felhasználása Tilos. 

10. Felelősségkorlátozás:

A Szolgáltató törekszik arra, hogy a weboldal és a szolgáltatások zavartalanul működjenek, azonban nem vállal felelősséget az esetleges technikai hibákból, karbantartásokból, vagy harmadik fél által okozott problémákból eredő szolgáltatás kimaradásért, esetleges áramkimaradásért, vagy internet kimaradásért. 

11. Adatvédelem:

A Szolgáltató az adatkezelés során a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően jár el. A Felhasználók személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes szabályokat az Adatvédelmi Tájékoztató tartalmazza, amely elérhető a weboldalon.

12. Kapcsolatfelvétel és panaszkezelés: 

A Felhasználók a szolgáltatással kapcsolatos kérdéseiket, észrevételeiket vagy panaszaikat a Szolgáltató ügyfélszolgálatához intézhetik az alábbi elérhetőségeken: 

E-mail: hello@berzsaneszti.hu

Telefonszám: 0670/426-95-80

13. Egyéb rendelkezések:

A Szolgáltató fenntartja a jogot a jelen ÁSZF egyoldalú módosítására, amelyről a Felhasználókat előzetesen értesíti. Az ÁSZF módosítása a weboldalon történő közzététellel válik hatályossá. A jelen ÁSZF-re a magyar jog az irányadó.