Your cart is currently empty.

Kurzusdíj befizetése

A regisztráció véglegesítéséhez az alábbi lépéseket szükséges megtenned, kérlek olvasd el figyelmesen!

Regisztrációd a kurzusdíj befizetésével tudod véglegesíteni. A programon való részvételed és regisztrációd a díj befizetésével válik véglegessé.

A regisztrációk a beérkező díjak időrendi sorrendjében kerülnek véglegesítésre, így töltve fel a maximált tanfolyami létszámot!

A programok telítettsége miatt csak abban az esetben tudom garantálni a helyed, amennyiben az összeg a regisztráció visszaigazolását követően legkésőbb az előző oldalon megadott időpontig beérkezik.

Fontos változás: 2022. augusztusától, kizárólag magánszemélyként tudod fizetni a tanfolyam részvételi díját a KATA szabályozás miatt.

Banki utalásnál vagy befizetésnél A KÖZLEMÉNY ROVATBA KIZÁRÓLAG A REGISZTRÁCIÓHOZ HASZNÁLANDÓ EMAIL CÍMED ÍRD!

Bankszámla információk:

Berzsán Róbert e.v.

10404247-94344750-01490000

Külföldről: (IBAN) HU95 1040 4247 9434 4750 0149 0000 BIC (SWIFT) kód: OKHBHUHB

FIGYELEM!: Külföldről történő bankiutalás esetén a kezelési és váltási költség banki vonzatával 4.500.- Ft-tal növelt összeget kérek utalni utalási tételenként.

 

Számlázás

A befizetésnél/utalásnál a közlemény rovatba kizárólag azt az email címet kérem beírni, ami a jelentkezésnél megadásra került! Semmi mást! Csak az email címet! Ha közlemény rovatban nem engedi a @ használatát akkor (kukac) használd (Így: pelda(kukac)pelda.hu)

FONTOS!

Számlát azon névre áll módomban kiállítani banki úton történő rendezés esetén, akinek a nevéről/bankszámlájáról érkezik az utalás, vagy aki a befizető a bankban. Ezen az utalás vagy a befizetés után nem áll módomban változtatni.

A kurzusdíj beérkezésével kerül a regisztráció véglegesítésére.  A kurzus kezdést megelőző egy héttel emailben küldöm a fontosabb tudnivalókat. Ebben meg fogsz találni minden lényeges információt, ami szükséges a részvételedhez.

Ha bármilyen egyéb kérdésed van, hívj a +36 70 426 9580-as számon.